Video
2 min. čítania

Ukáž sa celému Slovensku a získaj grant a podporu svojho športového talentu!

V poradí 4. ročník grantového programu Nadácie Slovenského olympijského a športového výboru je v plnom prúde. Mladí športovci a športové kolektívy od 12 do 18 rokov už videá, v ktorých predvádzajú svoj talent, posielajú. Avšak do žrebovania o výživové doplnky Nutrend v hodnote 100 eur bude automaticky zapojených len prvých 100 žiadostí. 

V grantovom programe Ukáž sa! môže jednotlivec získať až 4000 eur, kolektív 10 000 eur. Suma 60 000 sa rozdelí medzi 12 jednotlivcov a 6 kolektívov. O tom, v akom pomere, rozhodne verejnosť.

Svoje žiadosti môžu mladí športovci posielať do 10. júla, následne z nich odborná komisia zložená zo zástupcov Nadácie Slovenského olympijského a športového výboru vyberie 12 individuálnych a 6 kolektívnych žiadostí, ktoré budú bojovať o svoje hlasy prostredníctvom internetového hlasovania.

Účasť v grantovom programe Ukáž sa! mladým športovcom často otvára dvere do sveta profesionálneho športu. Dôkazom toho je viacero víťazov minulých ročníkov – medzi nimi aj športový lezec Peter Kuric, ktorý nielenže celému Slovensku ukázal svoj talent v lezení, ale stal sa aj absolútnym víťazom minulého ročníka Ukáž sa! O pár mesiacov na to bol súčasťou slovenskej výpravy, ktorá šla na Olympijské hry mládeže 2018 v Buenos Aires bojovať o čo najlepšie umiestnenia.

CHCEM SA PRIHLÁSIŤ

Zapojte svoju fantáziu a ukážte, čo vo vás je! 

Úlohou mladých športovcov je vziať do ruky kameru a natočiť krátke video, v ktorom ukážu svoj športový talent. Kreativite sa medze nekladú. Inšpiráciu môžete nájsť vo videách, ktoré natočili účastníci minulých ročníkov.

POZRIEŤ VIDEÁ

kooperativa
Podujatia a športovci
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV