SOŠV
Video
2 min. čítania

Projekt Športuj Slovensko mieri do hlavného mesta

Partizánska lúka na bratislavskej Železnej studienke bude už 21. septembra plná smiechu a pohybu. Čaká nás tohtoročné vyvrcholenie nového projektu Športuj Slovensko, na ktorom si malí návštevníci budú môcť vyskúšať rôzne športy a chýbať nebude ani olympijská víťazka Anastasia Kuzmina a ďalšie športové hviezdy.

Megaihrisko s deviatimi športami

Športuj Slovensko je jedno veľké ihrisko, na ktorom si deti môžu vyskúšať až deväť rôznych športov a objaviť tak v sebe športový talent. Zabavia sa pri futbale, florbale, basketbale, volejbale, biatlone, atletike, boxe, golfe či gymnastike. Na ich bezpečnosť budú dohliadať skúsení animátori.

Vstup na podujatie je pre celú rodinu zadarmo

Kým sa detskí návštevníci vyšantia na deviatich športoviskách, rodičia sa môžu porozprávať a prežiť pohodovú sobotu. A to úplne zadarmo! Pre návštevníkov je zabezpečený pitný režim od spoločnosti Rajec.

Športuj Slovensko
Foto
SOŠV - Andrej Galica

Anastasia Kuzmina a ďalšie športové hviezdy

Malých športovcov bude v Bratislave povzbudzovať naša olympijská víťazka Anastasia Kuzmina a pridajú sa k nej aj ďalší športovci. Samozrejmosťou bude i autogramiáda. Na megaihrisku v Bratislave okrem Anastasie Kuzminovej stretnete Róberta Vitteka, Danku Bartekovú či Tomiho „Kida“ Kovácsa. „Som nesmierne šťastná, že môžem byť súčasťou tohto projektu,“ prezradila úspešná biatlonistka.

Športuj Slovensko
Foto
SOŠV

Súťažné disciplíny a medaily pre každého odvážneho športovca

Rodičia môžu svoje deti zaregistrovať do súťažných disciplín v behu, v jazde na bicykli, kolobežke alebo odrážadle. Registračný poplatok je 5 eur a v jeho cene je štartový balíček, ktorý obsahuje vrecúško, špeciálne tričko Športuj Slovensko, štartové číslo a medailu. Tú súťažiacim v cieli odovzdajú naše športové hviezdy. Najlepší traja z každej kategórie budú odmenení vecnými cenami, ktoré venoval generálny partner projektu BILLA. Každý súťažiaci sa automaticky zaradí do súťaže o bicykle pre celú rodinu od slovenského výrobcu CTM.

Športuj Slovensko
Foto
SOŠV

Dotkni sa hviezd

V rámci osláv Európskeho týždňa športu je pre návštevníkov pripravený i kultúrny program v rámci nášho projektu Dotkni sa hviezd. Prostredníctvom výchovno-vzdelávacieho predstavenia sa malí športovci oboznámia s olympijskou symbolikou, hodnotami a myšlienkami olympizmu, zažijú atmosféru olympijských hier.

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV