SOŠV
Video
2 min. čítania

Pozrite sa, ako sa pripravujú na budúcnosť...

PR článok

Kam až siahajú súťažné športové méty Danky Bartekovej? Čo čaká v ďalšej etape „zlatých“ vodákov - bratrancov Škantárovcov? Čomu sa chystá venovať lukostrelkyňa Alex Longová, keď jedného dňa vystrieľa všetky šípy na svetových súťažiach?

Nielen títo športovci sa rozhodli prehovoriť o tom, ako sa chystajú na svoju budúcnosť po ukončení aktívnej športovej kariéry. Deje sa tak v rámci iniciatívy „Myslím dopredu“, s ktorou prišiel hlavný partner Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) - poisťovňa KOOPERATIVA.

Na servisnom blogu poisťovne www.preistotu.sk nájdete 5 rozhovorov s aktívnymi olympionikmi, ktorí sa nachádzajú v rôznych etapách svojej profesionálnej kariéry v reprezentácii. O svoje príbehy sa delia zlatí medailisti z Ria 2016, vodní slalomári, bratranci Ladislav a Peter Škantárovci, bronzová medailistka v streľbe skeet z Londýna 2012 a viacnásobná majsterka Európy Danka Barteková, olympijské reprezentantky v lukostreľbe a freestyle lyžovaní Alex Longová a Zuzana Stromková a naša olympijská nádej v novovzniknutej disciplíne skateboardingu na OH v Tokiu Richard Tury.

„Profesionálny život športovcov je špecifický v tom, že ich aktívna kariéra v reprezentácii končí spravidla skôr. Mali by myslieť na to, akým smerom sa bude uberať ich pracovné pôsobenie v ďalších etapách produktívneho veku a na tieto zmeny sa popri podávaní vrcholových výkonov už aj cieľavedome pripravovať. Rozhodli sme sa využiť možnosť spojenia sa s našimi úspešnými olympionikmi a cez priblíženie ich osobných plánov, rozbehnutých aktivít a dlhodobých vízií chceme inšpirovať aj ostatných Slovákov,“ hovorí predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Ing. Vladimír Bakeš a dodáva, že zámerom kampane je tiež posilňovať povedomie o partnerstve poisťovne s SOŠV, na ktoré je KOOPERATIVA veľmi hrdá.

Príbehy v podobe rozhovorov a tiež kratších video formátov, približujúcich aj prípravu športovcov na budúcoročné olympijské hry v Tokiu, prináša KOOPERATIVA športovým fanúšikom priebežne od leta a počas jesene aj prostredníctvom online a printových médiách. Všetky na jednom mieste ich nájdete na spomínanom blogu www.preistotu.sk.

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV