SOŠV
Podcast
2 min. čítania

PODCAST: "S kamarátom sme kúpili auto a chceme ho vytuningovať"

V posledných štyroch rokoch sa rapídne zlepšoval. Začiatkom marca sa na halových ME v Glasgowe stal najrýchlejším Európanom v behu na 60 metrov. Potom mu sezónu pokazilo zranenie, a tak musí limity na MS v Dohe ešte stále naháňať. Ján Volko vie, že všetko má svoj čas. Raz sa darí, inokedy až tak nie. Svoje ciele z obzoru nestráca, ani keď nedosahuje časy podľa svojich predstáv. Tréningovou drinou sa k nim pomaly približuje. 

Nahrať rozhovor s jedným z najobľúbenejších Slovákov nie je celkom jednoduché. Aspoň na verejnosti nie. Sadli sme si na nábrežie Dunaja s domnienkou, že tam nájdeme pokoj, ktorý na rozhovor potrebujeme. Mladého slovenského šprintéra však každú chvíľu niekto spozoroval, zdravil a prial veľa šťastia. Milé. Nakoniec sme stihli aj dohodnutý rozhovor. Rozoberali sme tradičné atletické témy, ale aj načreli sme aj do úplne odlišných "súdkov".

V novom podcaste s Jankom Volkom si môžete vypočuť jeho hodnotenie svojich tohtoročných výkonov. Dozviete sa kde a ako si môže zabezpečiť účasť na blížiacich sa majstrovstvách sveta. Prezradil aj to, koľko trénuje, ako vyzerá jeho tréning, ako sa rozcvičuje a ako regeneruje, ale aj to, ako sa stravuje. Bavíme sa o súčasných úskaliach slovenskej atletiky, o jeho záľubách v oblasti informačných technológií a automobilov, ale aj o uvedomelom správaní sa k prírode a k planéte. Môže si občas 22-ročný rýchlik zahrať futbal či dopriať lyžovačku, alebo kvôli hroziacemu zraneniu nie? Dozviete sa z nášho podcastu.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Podujatia a športovci
Šport
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV