SOŠV
3 min. čítania

5 dôvodov, prečo by ste nemali chýbať na Športuj Slovensko v Banskej Bystrici

Prežite skvelý deň plný športu a zábavy s celou rodinou v parku pod Múzeom SNP už v nedeľu 23. júna. Čaká na vás megaihrisko Športuj Slovensko, na ktorom si môžete vyskúšať rôzne športy a povzbudzovať vás pritom budú aj naši športovci. Ak sa stále neviete rozhodnúť, tu je 5 dôvodov, ktoré vás presvedčia o tom, že tam nemôže chýbať ani vaša rodina.

1. Megaihrisko s deviatimi športami

Športuj Slovensko je jedno veľké megaihrisko, na ktorom si deti môžu vyskúšať až deväť rôznych športov a objaviť tak v sebe športový talent. Zabaviť sa môžu pri futbale, florbale, basketbale, volejbale, biatlone, atletike, boxe, golfe či gymnastike. O tom, že je to naozaj skvelá zábava, sa presvedčili už návštevníci v Prešove a na Štrbskom plese, ktorí ani na sekundu nenechali voľné žiadne športovisko. Nechýbajú ani skúsení animátori, ktorí dohliadajú na bezpečnosť malých športovcov.

VIAC INFORMÁCIÍ

Na deti počas športovania a zábavy dohliadajú skúsení animátori.
Na deti počas športovania a zábavy dohliadajú skúsení animátori.
Foto
SOŠV - Andrej Galica

2. Vstup na podujatie je pre celú rodinu zadarmo

Deti sa úplne zadarmo môžu zabaviť na deviatich športoviskách a rodičia sa môžu porozprávať a prežiť skvelú nedeľu plnú pohody. Pre rodičov i deti je zabezpečený pitný režim od spoločnosti Rajec. V Banskej Bystrici sme pre návštevníkov pripravili i cvičenie jogy pre zdravý chrbát, a to nielen pre malých, ale aj pre veľkých.

Vstup na podujatie je pre celú rodinu zadarmo.
Vstup na podujatie je pre celú rodinu zadarmo.
Foto
SOŠV - Andrej Galica

3. Anastasia Kuzminová a ďalší športovci

Na Športuj Slovensko v Banskej Bystrici nebude chýbať ani skvelá Anastasia Kuzminová a pridajú sa k nej aj ďalší známi slovenskí športovci. Ich úloha je jasná – povzbudzovať malých súťažiacich a s medailou ich čakať v cieli. Samozrejmosťou je aj autogramiáda a športovci sa so svojimi malými či veľkými fanúšikmi s radosťou aj odfotia. Na megaihrisku v Banskej Bystrici budete môcť okrem Anastasie Kuzminovej stretnúť aj Róberta Vitteka, Mateja Beňuša, Adama Žampu, Zuzanu Stromkovú či Klaudiu Medlovú. „Budem sa opakovať, no je tu skutočne skvelá atmosféra. Som nesmierne šťastná, že môžem byť súčasťou tohto projektu,“ prezradila nám Anastasia Kuzminová na Športuj Slovensko v Prešove a my veríme, že rovnaká skvelá nálada bude panovať aj na strednom Slovensku.

Na podujatí nebude chýbať Anastasia Kuzminová a ďalšie športové hviezdy.
Na podujatí nebude chýbať Anastasia Kuzminová a ďalšie športové hviezdy.
Foto
SOŠV - Andrej Galica

4. Súťažné disciplíny a medaily pre každého odvážneho športovca

Rodičia môžu svoje deti zaregistrovať do súťažných disciplín v behu, v jazde na bicykli, kolobežke alebo odrážadle. Registračný poplatok je 5 eur a v jeho cene je štartový balíček, ktorý obsahuje vrecúško, špeciálne tričko Športuj Slovensko, štartové číslo, ako aj medailu. Tú súťažiacim v cieli odovzdajú naše športové hviezdy. Súťaží sa vo viacerých vekových kategóriách, stačí si vybrať tú svoju. Najlepší traja z každej kategórie budú navyše odmenení vecnými cenami, ktoré venoval generálny partner projektu BILLA.

REGISTRÁCIA

Športuj Slovensko
Foto
SOŠV - Andrej Galica

5. Špeciálna cena – bicykle pre celú rodinu

Ak svoje dieťa zaregistrujete aspoň do jednej zo súťažných disciplín, ste v hre o bicykle pre celú rodinu od slovenského výrobcu bicyklov CTM. Žrebovanie bude prebiehať priamo na mieste.

Špeciálna cena – bicykle pre celú rodinu od slovenského výrobcu CTM
Špeciálna cena – bicykle pre celú rodinu od slovenského výrobcu CTM
Foto
SOŠV - Andrej Galica

Chýbať nebude skupina PACI PAC

Bonusovým šiestym bodom je vystúpenie známej detskej skupiny PACI PAC, ktorá malých návštevníkov roztancuje i rozospieva. Môžete sa tešiť na viacero hitov, ako napríklad Slon, Týždeň či Čarbičky.

Športuj Slovensko

Doposiaľ navštívilo Športuj Slovensko viac ako 7 000 návštevníkov a my veríme, že sa už túto nedeľu 23. júna stretneme spoločne aj v parku pod Múzeom SNP v Banskej Bystrici. Tešíme sa na vás!

VIAC INFORMÁCIÍ O PODUJATÍ

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV